Berekening van wapening: gewicht, hoeveelheid, kosten || | 231

Instructies voor online calculator voor het berekenen van wapening

Wapeningscalculator # 1 is onmisbaar als u de totale massa wilt berekenen van wapening die zijn lengte en diameter kent. Deze lengteberekening wordt gemaakt van meter tot ton

Specificeer de bekende parameters:

Wapeningsdiameter, vul de waarde in millimeters in. Volgens Nummer 5781-82 "Warmgewalst staal voor het versterken van gewapende betonconstructies", Nummer 10884-94 "Bewapeningsstaal thermomechanisch gehard voor gewapende betonconstructies" en DSTU 3760: 2006, is het mogelijk om cirkelvormige wapening te vervaardigen met een nominale diameter van 5,5 tot 80 mm en reliëfwapening van 6 tot 80 mm in diameter. De standaarddiameters van veelgebruikte wapeningsstaven zijn als volgt: 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 28, 32 mm

Staven in lengte, здесь введите протяженность арматуры в метрах. Стандартизированная длина находится в пределах 6-12 м, однако существует возможность заказа у производителя арматуры длины необходимой для Ваших целей.

Hoeveel staven zijn nodig. Specificeer de benodigde hoeveelheid wapening in stukken

Kosten per ton Voer de prijs in van een ton wapeningsstaal die actueel is voor uw regio.

Klik op "Berekenen".

De armatuurcalculator berekent het totale gewicht (in kg) en de lengte van de armatuur (in meter). U kunt ook het volume van de wapening (m3), het gewicht van één lopende meter en de wapeningsstaaf achterhalen. De berekening van de totale kosten van de wapening zal ook worden gemaakt. Dergelijke gegevens helpen om de behoefte aan voertuigen voor levering en speciale uitrusting voor het lossen correct in te schatten, evenals het totale verbruik van wapening.

Rebar-calculator # 2 is handig als u moet de lengte van de wapening berekenen met een bekende massa en diameter

Geef de parameterwaarden:

Staafdiameter, moet worden opgegeven in millimeters.

Staven in lengte, введите значение в метрах.

Totaal gewicht van de wapening, stel hier het totale gewicht van de bar.

Kosten per ton, geef aan hoeveel een ton verhuur in uw regio kost.

Klik "Berekenen".

De rekenmachine berekent de totale lengte van de zogenaamde. lijstwerk (in meters) en het aantal wapeningsstaven (stuks). U kunt ook het wapeningsvolume (m 3), het gewicht van één lopende meter en een wapeningsstaaf berekenen. Het programma berekent ook de totale kosten van het versterken van gewalste producten. Als u deze gegevens kent, kunt u eenvoudig de benodigde apparatuur bestellen voor het aan- en uitladen van wapening.